Inga nollor

Nollningen är nu avklarad och vi är numera ettor!! Känns ganska bra faktiskt, men tråkigt att all galenskaper är slut.. Eller det är de väl inte eftersom det kommer vara fester varje onsdag, fredag och lördag här. Men alla dem kommer jag inte delta i för då kommer jag vara en död alexandra med sämsta skolaresultat ever. Nu är det dags för mig att bli pluggis ;) Men lite partaj kommer det finnas rum för!

Sittningen igår var jättefin, alla var så fina! Killarna hade kostym och tjejerna fina klänningar.. Jag fick även gå upp på scen och ta emot diplom för bästa limbo.. haha ja jag vann tydligen den en kväll i veckan. Jag måste säga att det gick bättre när man hade alkohol i kroppen.
Vi hade en rolig skattjakt igår också där vi delades in i lag och skulle få tag på ett antal saker inom 10 minuter. Några av sakerna var:
- en kondom
- en kille i högklackat
- något blått
- något lila
- en shot
- en cider
-en öl
- minsta skolstorlek
- nummer till en general
- en dikt som skulle innehålla emilia, henry, humanus och ess ekonomerna
- en tatuering

ja det var väl några fler saker.. men mitt lag vann iallafall! lite kul :)
Vid 21.30 så gick vi till sjösjukan för att de skulle kunna röja borden på vallen. sen var vi åter på vallen vid tolvslaget och ja det var smackat med folk...gick knappt att röra sig där inne! Vid 01.30 gav vi upp och gick till max för att äta. ja det ska definitivt bli ett slut med nattmat på max.. inte alls hälsosamt!

Jag måste säga att denna vecka är en av de roligaste veckorna i mitt liv, med shit vad sliten man är alltså. Inte konstigt att människor blir alkohlister på sådana här ställen.
Idag ska jag bara ta det lugnt och vila inför två föreläsningar imorgon. jippi....
solsidan ikväll också, blir nog dagens höjdpunkt nummer två.

dagens höjdpunkt ska jag sticka iväg nu och göra. Äta på Ming (kinamat) med tjejerna. åh det ska bli så farligt gott. Vi hörs senare!

puss o kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0