Det första barnmorskena sa när jag föddes va "Oj denhär ungen kommer ni få problem med, hon är envis som bara den!"

Oh my good vad jag är rastlös!!! Det är dags för fröken alex att skaffa medlemsskap på friskis och svettis snart tror jag..Det vart aldrig någon lasagne förut för hade glömt tina köttfärsen så det blev kycklingwok med nudlar istället. kanongott!
Sen har jag varit duktig och läst lite i en av böckerna och kollat igenom mina anteckningar. Jag är redan trött på det, men jag tror på att starta lagom ibörjan med att plugga så man inte går i taket på en gång. Jävligt intressant var det, men mycket svåra ord och termer. Jag fasar för när all latinska ska komma som vi ska kunna.. hejochhå jag kan knappt engelska liksom ;) men envis som jag är så kommer jag aldrig ge mig!!!

Nu har jag bokat biljetter hem till lilla staden, kommer hem till helgen! Kände att jag måste krama på mina hjärtan och min familj där hemma. Och eftersom jag är ledig både fredag och måndag så passade det bra.. man måste vårda sina relationer till sina vänner!

Nej om man kanska ska lägga sig och läsa lite till, men fasiken så tråkigt.. Jag skäms för att säga det men jag vill gå ut och dansa.. men det ska jag icke! kanske ta sig en städrunda i rummet för det ser ut som jag vet inte vad .. det får bli så..

pusselipuss


.....men inte visste dem att jag kunde bli tjurig som satan också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0