lite av en vulkan idag

Jag är så arg, förbannad, agressiv och frustrerad!! Jävla skitlärare och skituppgift..Hur kan man som lärare ändra en uppgift tre gånger och skriva olika på alla?! Hur tänker man då liksom, och hur ska vi veta hur vi ska lägga upp uppgiften?! Jag är en extrem kontrollbehovs människa som vill ha det upplagt framför mig precis vad jag ska göra, och sen gör jag det! Men jag vet att jag inte kan få allting så när jag läser på universitet.. Men någon form av struktur måste man väl ändå ge till sina elever? Okej om jag var ensam och tyckte detta så skulle jag inte klaga, men verkligen alla i min klass är irriterad. Borde man inte då som lärare lyssna och ta till sig de saker vi säger?!

Jag har inte gjort ett skit idag, har inte ens börjat på min uppgift vilket känns väldigt stressande.. Visst jag har läst över hundra sidor i den där hemska boken som man ändå inte förstår någonting av.. hela dagen har varit hemsk, usch! dumma dag!!

och så har jag tänkt under hela dagen att jag ska ringa och prata med mina tjejer hemifrån, men sen känner jag att jag inte har lust när jag ändå är så irriterad, hur kul är det att prata med mig då? men samtidigt så kanske de kan liva upp mig lite! de brukar ju dem vara bra på ♥

och det värsta av allt, när en sak går emot mig så sätter mina tankar igång och då blir allting upp och ner.. Ingenting är kul och jag har lust att skita i allt.. PMS har jag så det bara skriker om det just nu också.

Har lyssnat på Natalia och ska börja kolla på entourage nu .. har laddat ner hela första säsongen! N har blivit helt psyk av det där programmet och vänt upp och ner på sina dygn för hon ligger och kollar på avsnitt efter avsnitt till fem på morgonen fast vi har skolan. Så blir jag sådär fast i serien så lär ju ingen få tag på mig! Men det kanske är skönt..

nej jag ska ringa min fina madde nu! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0