Glömt inte bort att vårda relationer som är viktiga!

Man har mycket olika människor runt omkring sig och alla har vi olika relationer till..
Relationer måste vårdas för att inte försvinna, så enkelt är det! Jag försöker tänka på sånt här jättemycket då varje människa behöver bekräftelse och kärlek för att må bra. Man kan inte ta andra för givet och tro att de alltid ska stanna kvar.
Du äger inte en människa, utan du lånar henne/honom bara för stunden!

Och vill man ha kvar människor i sitt liv så måste man ta hand om relationen. Det kan vara allt ifrån vänner, pojkvän, flickvän, djur, mamma och pappa (de sista kanske är lite svårare att bli av med)...
Man måste helt enkelt ta sig tiden att träffa dessa människor och har man inte tid med det för tilfället så får man i annan form visa uppskattning om kärlek, som samtal, sms osv.. Påpeka att man inte har glömt bort personen kanske man också måste göra ibland.
Detta är inte lätt, och jag säger absolut inte att jag gör såhär eller på rätt sätt. Jag är själv väldigt dålig på att höra av mig, men jag försöker så gott det går. Men jag är väldigt noga med att verkligen hålla hårt i de människor som jag inte vill tappa. Dem skulle jag kunna dränka i kärlek för resten av livet!



Nej nu ska jag sätta igång och plugga här, för snart ringer väl sängkillen och då kommer jag fixa med den istället! Natalia kanske skulle komma så vi kunde plugga tillsammans också :) Nej jag måste lämna datorn nu. puss o kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0