Min låtsas fru

Har precis kommit hem efter en kanonkväll med god mat och en riktigt bra film!
Vi fick oss ett skratt från start till slut.



Och när filmen var slut fick jag verkligen klart för mig hur viktigt det är att man i en relation har kul tillsammans. Det är a och o enligt mig. Sen även att man kan lite på varandra och kunna vara sig själv. Lögner och påhitt för att man ska "tycka bättre om varandra" är helt uteslutet för mig.
Killen och tjejen kan se ut hur fan som helst men så länge man kan skratta tillsammans så är det kärlek i mina ögon.

Det roligaste är att det finns människor runt omkring än som bara är "vänner" i ens ögon men som kanske egentligen är ens självsfrände och som man skulle kunna älska livet ut. Det finns verkligen kärlek för alla där allt onödigt egentligen inte spelar någon stor roll. Jag tror man måste släppa på många av sina krav om sin "kärlek".. Man ska följa sin mage och en människa som gör än lycklig är man värd. Man ska uppskatta varandra och inte trycka ner på varandras personligheter. När man möter en människa som älskar än från topp till tå och som ser kärlek i allting, både i de sämre sidorna och i de bättre så har man hittat rätt. Och kom ihåg att man ska få precis det man är värd och får man inte det finns det en bättre kärlek där ute! Så är ni inte lyckliga i era relationer så bryt dem och leta vidare! Det kommer alltid fler tåg när ett har gått.
Kärlek är väl för underbart och kan vara jävulsk på samma gång!

och hur ska jag kunna sova nu liksom? jag är hur pigg som helst eftersom jag sov så länge idag. Ikväll hade det varit perfekt att gå ut. Men jag får vänta till imorgon, det ska bli så grymt kul!!

nej ska nog lägga mig och kolla på ytterligare en film :) pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0