sköna torsdag

Det gick bra för mig att kolla på film, somnade efter 40 minuter och vaknade av att baby ringde och då slutade precis filmen.. förstår inte vad problemet är? Filmen var liksom bra!!
När jag vaknade hade jag en hemsk spännings huvudvärk men stack iväg och träna ändå men lusten var på minus. Men nu när jag kommit hem tackar jag mig själv för att jag rörde på arslet och gick dit.

Måste plugga, göra en sammanfattning av mentorskapet från idag, läsa och skriva one page memo som ska in till imorgon. Men med tanke på att jag tänker ta en fet sovmorgon imorgon...typ till 1, så funderar jag på att plugga efter tolvslaget för det går som bäst då. Frågan mig inte varför.

Min hy i ansiktet har jag lust att elda upp, den är hemsk.. Tror den har blivit så dålig av all denna stress!! Och då har jag ändå gått osminkad i 2 veckor nu. eller ah mascara har jag haft vissa dagar! Tänkte att den kanske bara behövde luftas lite, men icke den blir bara värre. vad ska jag göra?! jag tvättar två gånger om dagen, dricker mycket vatten, tränar, sover ordentligt och äter inte skräpmat. vad är problemet?

nu ska jag gå och äta salami, mmmm! och sen ta en dusch! är själv hemma, lisette jobbar till 22 och emil är ute och myser med sin flickvän som är här på besök från sthlm!! fest hos mig?! neej kanske inte..

Stina är påväg ut till sjöss, för hon ska på kryssning och jag är så avundsjuk på henne, jag vill också åka på kryssning! var länge sen nu.. och nu känner jag att jag bara babblar och babblar har inget bättre för mig!

later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0