kul lördag...

Jag har blivit med bebis.....en säng alltså! :)
140 cm bred och perfekt hård. Snacka om att jag ska ligga på diagonalen i den. Eftersom vi inte hade dragkrok på bilen så fick jag ta hemkörning, så på Måndag kommer den. Jag längtar verkligen efter den! Att plugga vid ett bord kommer inte falla in efter att jag fått den. Jag lär spendera hela mina dagar i den där sängen, förutom då jag är på föreläsning och tränar..

Och som ni mycket väl vet så kan inte tjejer handla endast det dem behöver på ikea utan det blir alltid lite extra jox. Några tråkiga saker som en skrivbordslampa, papperskorg och förlängningssladd m.m. Vaniljdoftande ljus fick också följa med hem. Här ska det nämligen bli myyyysigt!

Medans mina flickor ska ut och partaja ikväll ska jag sitta hemma och ....plugga!! Vad har hänt med mig, detta är inte okej tycker jag. Men och andra sidan så vill jag bara bli klar med den där förbannade inlämningen tills på Måndag. Jag vill ha min söndag imorgon helt fri för att först träna kl 12 och sen bara ligga och glo på film och äta chips.
Så därför har jag valt att vara hemma ikväll och göra klart den, eller snarare börja på den...
Men de två närmaste helgerna sen kommer bara bli fest då linnea fyller 20 år och helgen efter det är det annat rajtan tajtan..

Nej om man kanske skulle sätta sig och börja plugga nu .. djup suck**

puss o kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0