vintern är verkligen tillbaka!

Vad är det här för väder?!? Jag skulle träffat både madde och robban idag vilket jag verkligen hade sett fram emot.. Men vägarna är ju rena helvetet så jag vågade inte köra. Vill helst överleva!! Tar det säkra före det osäkre. Jag funkar alltid så!

Lite skönt är det att vara hemma faktiskt.. Har varit och hälsat på mitt gamla jobb idag och gud vad kul det var att träffa alla arbetskollegorna och barnen. Fick värsta lyckokänslorna av att krama om alla! Saknar vekrligen det jobbat.. det är nog det enda jag saknar från mariefred förutom mina vänner då.

Har pysslat lite här hemma hos älsklingen, diskat och bäddat rent. Så hoppas han blir lite glader när han kommer hem från jobbet :)
Vi ska iväg med robin och handla lite sen i södertälje och sen blir det myskväll, bara jag och baby! Ska laga tacos och lite så, sen får vi se vad vi hittar på! lite svårt att ta sig någonstans i detta äckel väder.

Imorgon blir de utgång i strängnäs, det var ett tag sen så det ska bli kul och träffa lite folk man känner igen! Och framförallt tillbringa en hel kväll med min älskade alex som är så fruktansvärd saknad där nere i kalmar! Nej om man kanske skulle lägga sig och läsa lite skvallertidningar!

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0