Utgång på max......inget sex and the city där inte!!

Jag är redan tillbaka hemma, gruppsemenariumet gick förvånadsvärt bra ändå! :) Men det första jag fick höra när jag kom in i skolan var skratt och sen "faaaan vad sliten du ser ut alex" och sen räckte dem mig en vattenflaska.. Och självklart är det då jag som ska börja prata inför alla ..

Jag tänkte hela tiden hon kommer ta mig, snälla snälla ta inte mig, jag är minst förberedd...
-alexandra du kan börja!!

haha jaa man får sota för sina misstag må jag säga.. men struntsamma det gick ju perfekt så!

Gårdagen var trevlig men lite annorlunda må jag säga.. Vi skulle ju gå ut ett tjejgäng på 6 stycken, men vi kom aldrig ut.. Vi började väl dricka runt åtta, satt och snacka massa skit och käka två skålar med popcorn och två skålar med ostbågar.. Vi fyllde hela tiden på med vårat vin och ja det slutade med alldeles för mycket för oss allihopa..Så vid tolvslaget så däcka en och vi andra bara satt och hade allmänt roligt åt ingenting så vi tog våran utgång på max istället.. just precis..MAT!! Men lika kul hade vi där må jag säga.. Så var iallafall inte hemma förens två inatt.. och sen gick det inte att somna... Men tack tjejer, kul hade jag iallafall ♥

Eftersom alla var så trötta idag så hoppade vi över informationskursen i biblioteket.. kan inte beskriva känslan att vara hemma igen och bara strosa runt i mjukiskläder. Jag ska inte lyfta en arm för någonting resten av dagen.. möjligtvis läsa i all min litteratur! men kolla på film står först på schemat och självklart lunch..

kram och puss..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0