alla hjärtansdag spenderandes på tåg

Äntligen är jag hemma efter en dag jag skulle vilja begrava djupt! Min mage är fucked up och jag vet inte vad jag ska ta vägen så ont gör det.. Så man kan ju sammanfatta min dag med magsmärtor, försenade tåg, tågbyten, omänsklig kyla, förfrusna tår och nackspärr. Känns inte sådär kalasbra precis.. Men fick iallafall vakna med min älskade pojkvän, så morgonen var bra!
Men nu är jag hemma i mitt fina kalmar och nu ska jag inte resa hem på minst 2 månader har jag bestämt mig för, jag orkar verkligen inte och nu börjar pengarna tyna bort och jag kommer mer och mer in i livet som student. plugg, fattig, plugg, fattig, plugg, fattig!

Såg en sak idag som gjorde mig riktigt förbannad.. När jag stod i alvesta och väntade på tåget så kommer det en pappa med sin lilla son i vagn. Och pojken kanske var 3 år och han hade verkligen inga kläder på sig.. små tygskor, jeans, en tunn höstjacka och inga vantar. Vafan tänker man med?! Jag höll på att dö av kylan och då hade jag ändå skapligt med kläder på mig. Pojken bara skrek och skrek och var helt otröstlig och illröd. Vafan det är barnmisshandel på hög nivå.. sånt där gör mig så arg! Ungarna ska bannemej ha overall på sig så här års.

Har börjat packa lite inför flytten som förmodligen sker på Onsdag! Öppnat en väldig hög med post och packat upp min resväska. Nu har jag verkligen gjort mitt för ikväll, sängen väntar med film. Åh jag önskar jag hade en varm riskudde nu som jag kunde ha på magen. Det ska inskaffas inom kort.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0