sa jag att jag var bitter?

jag kan vara riktigt bitter ibland.. och just nu är jag bitter! bitter över att dem jag bor med är så tråkiga.. två sitter och gosar jämt och den tredje spelar datorspel jämt. Vad gör jag?! Längtar tills himmlen ska ramla ner typ.. Hatar kvällar som är tråkiga. Jag vill umgås, fika etc..
Varför har inte jag en pojkvän som bor här för?!
Möter många på morgonen som kommer från sina pojkvänner och dittan och dattan.. ja kul för er! själv ska jag sitta och möggla här medans min är 45 mil ifrån.. det är verkligen sååååå himla kul.. är fan less på avstånd!

Skulle kunna flytta ihop med Natalia och mina kvällar hade gått från tråkiga till lyckliga. Fast mycket plugg hade det inte blivit dock. nej jag är bitter ikväll.. bitter på att det är så sjukt tråkigt att laga mat..bitter över att det är kallt ute, bitter över att mina lärare luddar till uppgifterna, bitter över att min cykel inte är här, bitter över att det JÄMT vibrerar i detta hus (jag hatar vibration, ex. från mobiler)..bitter över att godiset inte ens är gott längre, ja bitter på allting ikväll..

Jag önskar ibland att alla där hemma kunde komma ner hit och bo här eller så hemskt som att klippa banden och aldrig mer komma hem. nej fy så får jag inte säga! jag är bara less på att packa och packa upp och resa fram och tillbaka.. jag har varit hemma en gång hittils och jag är redan helt spyfärdig på det.
tanken på att jag ska packa imorgon är ju så ..............

nej om man kanska skulle sova så man vaknar upp från den icke bittra sidan.. Jag har ju en sådan också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0