Varning för blindstyre på stan!

Jag tror det vilar en ondska över mig, jag drabbas av allt?!?!

Var på synundersökning idag för att jag ser så himla dåligt och jag har så ont i ögonen. Det visade sig att mitt högra öga var helt trasigt, hornhinnan är sönder lite här och var. Så nu har jag linsförbud och får bara använda glasögon under 1 vecka.. Sen ska jag få nya linser. Min syn hade även förämrats från -1,5 till -2,5.. Det är en väldigt stor försämring på 1 1/2 år.. Så nu har jag fått "ögonmedicin" i form av droppar som jag ska använda 4 ggr/dag.

Eftersom jag inte är så bekväm i mina glasögon så tog jag beslutet att promenera ner till stan utan glasögon. Det var nog det dummaste och obehagligaste jag gjort på länge. Jag såg absolut inga ansikten på människor. Känslan var iprincip så när man blundar och går med armarna utsträkta framför sig. Jag hade ingen uppfattning vilka människor jag hade omkring mig. Att stå och betala i kassan och mötas av ett ansikte jag inte kunde se skarpa linjer av... Nej fy det var obehagligt!

Jonas är uppe i sthlm och kollar på fotboll med lite arbetskamrater. Själv har jag ätit sushi (i vanlig ordning) och kollat på en jättefin kärleksfilm och gråtit lite. Eller ah joo kanske lite mer än "lite"...
Tänkte kanske kolla lite på fotbollen nu men dem får se till att sändningen blir bättre för nu hackar det som bara den.

Hoppas ni får en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0