Nu ska det bli ett hem!

Nästan hela dagen igår spenderades på Ikea med mamma och Jonas. Äntligen ska vi försöka få klart våran lägenhet, den har inte fått ett enda lyft sen vi flyttade in för 5 månader sen. Tom och tråkig har den varit, och med tanke på att den är 74 kvm så är den väldigt stor för oss, men vi trivs. Iallafall jag, jag älskar denna lägenhet! 
 
Fokus låg på vardagsrum (där vi måste ha allting nytt) och sovrummet. Ni ska få se före och efter bilder sen på vardagsrummet, det kommer vara en sjuk skillnad. Vi har haft jonas gamla möbler som har varit svarta förut och nu ska allting bli vitt! Har skruvat möbler ända sen jag vakna, har blåsor på händerna nu. Men det är det värt :)
 
Någon rolig kille som byggde denna byggnad tyckte det var kul att slå upp betongväggar, så det gör det ju lite svårare att hänga upp hyller och saker på väggarna. Jag och baby ska ta tag i grovjobbet ikväll när han kommer från jobbet med en ordentlig slagborr. 
 
Träningen denna vecka har inte varit speciellt bra, fick en fet muskelbristning i båda låren förra veckan och dem är fortfarande inte riktigt bra. Så båda benpassen har jag hoppat över och likaså powerwalksen. Det betyder att jag är extra elak mot resten av musklerna på min kropp ;) Ikväll blir det rygg och triceps!
 
Resan ner till Halmstad är bokad och klar så den 17:e åker vi ner och myser tillsammans ♥ Ska bli så skönt och komma iväg och bara ro om varandra. Nu måste jag fixa lite här. Ta hand om er! 
 
ett litet smakprov:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0