Dagar som dessa skulle jag alltid vilja ha

Klockan är inte ens 14 och jag har redan hunnit med att powerwalka, tvättat och dragit ett dunder pass på gymmet. Känner mig verkligen nöjd och nu kan jag slappa resten av dagen. Känner mig pigg idag vilket var någon vecka sen jag gjorde sist, jag har varit trött och inte haft någon ork till någonting. Att ta sig ner till gymmet har varit en ren pina...Men man måste väl ha sådana perioder ibland.
Älsklingen har lovat mig sushi ikväll, så jag är mer än glad :D 
 
Mamma kommer nog förbi på eftermiddagen på en kopp kaffe och titt på lägenheten. Pappa var här på förmiddagen och tittade. Mina fina föräldrar ♥
Tänkte på förut hur mycket jag ärft av dem, både bra och dåliga saker då förstårs.
Av pappa har jag ärft min envishet, målinriktade sinne, "kan själv", stora lår, putig rumpa, hårväxt, finnar, dålig syn, tandproblem och lite till..
Av mamma har jag ärft mycket av min insida, att alltid vara alla till mods, svårt att säga nej, väldigt blödig, jordnära, kontroll behov, höga krav på en själv, bra lyssnare och energisk som sjutton!
 
Jag hade ju klarat mig utan några av sakerna, men jag fick liksom det på köpet av att det blev mina föräldrar. Och dem är ju trotsallt bäst!
 
Nu ska jag äta lite lunch!
 
ryggen i avslappnat läge, äntligen börjar den bli lite v-formad :) Även armarna börjar få små muskelkonturer.. Bara kämpa vidare, man får ju inget gratis här i världen tyvärr.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0