Lång dag och tatueringar!

Usch vad jag har varit trött hela dagem, världens huvdvärk har jag också haft! Hur ska jag klara av 8 veckor med 7 timmars arbete varenda dag .. Kommer ju gå sönder! När ska jag hinna handla och träna liksom? Jag klagade lite smått idag och alla vände sig mot mig och sa: Välkommen till arbetslivet fröken! suck suck suck!
Jag fick springa till femtåget och han precis med det, mamma hämtade mig i läggesta och skjutsade mig direkt till tatuerings studion där emelie väntade nervöst. Först gjorde han om hennes hjärtan hon hade bakom öronen och sen satte de igång med texten på revbenen. OJ OJ OJ vilken smärta hon haft.. Hon har legat i 1 1/2 timma och fullkomligt bitit sönder sina händer. Hon höll mig i handen ett tag också och hon naglad mig så hårt att det gick hål på min hud .. haha stackars liten! Men nu är den klar och den blev grymt snygg =) Jag var ju också sugen på revbenen men haha aldrig i mitt liv efter att ha sett detdär.. Får bli på ett annat ställa för mig!





Hon har bitit så hårt ....

Älskade hjärtat, du är det finaste som finns!

Så nu är jag hemma efter en hel dag, totalt slut! Ska nog lägga mig och bada så jag får slappna av lite. Blir sängen tidigt ikväll också om jag ska orka med morgondagens tunga pass igen. Puss o Kram

Kommentarer
Postat av: ...

släng upp en bild på slutresultatet :)

2009-11-23 @ 21:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0