Frank Wagner

Nu har ytterligare snart en dag gått, jag mår mycket bättre idag vilket känns skönt :) Tänk om det kunde vara såhär chill varje dag. Jag ska iallafall försöka sova, äta och dricka mycket och sen vara så positiv som möjligt. Då blir jag nog frisk snabbast. Ska försöka komma ut och träffa lite människor men ändå ta det lugnt. Och ni behöver inte vara rädda för mig för smittorisken är väldigt låg. Smittar nästan bara via kyssar/pussar och mycket kramar. Mår jag såhär på Måndag ska jag försöka ta mig till skolan.. Eller bra mår jag inte men bättre. Jag är otroligt trött och har fortfarande ont i halsen. Men jag går inte runt som en zombie och grinar iallafall :P haha..

Såg tredje filmen av Johan Falk, de är ju så grymt bra alltså. Ska nog hyra fyran imorgon :D Frank wagner (Joel Kinnaman) är ju en riktigt böna också. Gud så snygg han är<3



Nu ska jag försöka plugga lite bokföring så jag inte kommer efter. Två veckor kvar nu i skolan sen går jag på praktik. Och jag har riktigt mycket att stå i måste jag säga. Prov och inlämningar. Puss & Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0