Barnvakt


Lilla Arthur!

Det blev inte frisören för lilla hugo idag eftersom frisören var sjuk.. Så jag, artur och hugo låg och myste i soffan istället framför madagaskar 2 .. Älskar den filmen.. I like to movit movit! Sen när filmen var slut fikade vi på pepparkakor som de hade bakat idag. Haha kanske lite degiga ;P.. Sen gick vi till konsum och lämnade tillbaka filmerna, och då passade jag på att handla. Världens snällaste barn att gå och handla med. Arthur drog korgen (2år) och hugo plockade i (5år).. När vi stod i kassan så börjar arthur sjunga "i lika to movit" as högt .. Så himlans söt! Önskar ibland att det var mina ungar.. Men nej det får vänta. Men skulle då aldrig göra en abort i mitt liv .. och nej ni behöver inte oroa er för att jag ska gå och bli mamma.. fullkomligt omöjligt innan jag är 22 år..

Nu är jag hemma, helt slut och hungrig. Har precis diskat upp all disk. Lägenheten ser ut som ett rent helvete. Imorgon ska jag ta tag i dethär och städa för fulla muggar och plocka undan alla miljoners kläder som ligger i köket, vardagsrummet, badrummet, hela soffkanten, hela sängen, på stolarna osv.. Ingen får ens komma innanför dörren när det ser ut såhär..

Fick mejl av min mormor förut också, som nu också är en trogen läsare av min blogg! Så gullig du är mormor och jag saknar dig♥

Nu ska jag laga käk, puss o kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0