Varning för ett långt fredagsinlägg!

Jaha det har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom jag har haft fullt upp.. Jag skulle ju till södertälje och julhandla som jag nämde tidigare, dock sket sig det. Vi var tvungna att åka och hämta en soffa och fixa med massa bilar så jag blev försenad och farmor orkade inte vänta på mig i stan. I sista minuten åkte jag till eskilstuna istället :) dock själv! Jag gav mig direkt ut till tuna park, är så himla trött på stan. Efter några timmar så var 3 lax poff borta! Har några julklappar kvar men de mesta är köpt + lite underkläder och smink till mig..



Som alltid råkar jag ut för fyllegubbar på bussar. Varför dras de till mig och ska just prata med mig när en hel buss är full? Jaja idag var det den såkallade "Smugglar-kungen" som de kallar honom. Han blev tydligen knäpp efter att ha blivit misshandlad av ungdomar. Han snacka på som en tok på bussen iallafall och när de kommer för nära blir det lite otäckt sådär. Jag har numera slutat att prata med de, förr så satte jag mig alltid och snacka med de. Vadå det är vanliga människor som bara vill ha/behöver extra mycket uppmärksamhet. Självklart blev de glada och snacka på ännu mera och blev ännu mer närgångna. Efter ett tag blir det jobbigt, så idag så varken svarar jag eller tittar på de. Men det är synd om de!!

Jag var hemma 16.30 i läggesta och där väntade mamma. Vi skiftade plats och så vare jag som satt bakom ratten istället ända hem till mami och papi. Där firades min bror med god mat och paket. Av mig fick han en skitsnygg tröja (om ni frågar mig!!) dock var den lite liten, men de ska ändå in och shoppa imorgon så då får han byta till en storlek större. Lär mig aldrig att han är biff nufötiden ;) min lilla lillfis till broder!

Pappa och christoffer stack och jagade medans mamma och jag fick en mysig hemmakväll framför idol.. Vi har pratat och jag har fått massor av massage. Min mamma är göllig♥ laaaaaaaaaaaaavio! OCH TOVE ÄR JU ABSOLUT MIN FAVORIT, VILKEN URGULLIG TJEJ OCH VILKEN KLIPPA!!

Nu är jag äntligen hemma efter en tung dag, jag däckar snart. Är så himla trött!! Ska lägga mig på spikmattan i 10 minuter sen är det ett jättestort och snabbt godnatt. Imorgon väntar jobb, ser jag fram emot!


det är så otroligt skönt med en såndär liten toffs bak på huvudet.. men man ser ut som en 4 åring ;)

Det blir bio imorgon också :D Vad vare jag sa?! Luftslottet som sprängdes går av stapeln 21.20 imorgon på heron och älskade emelie ska med. Dig saknar jag så otroligt mycket nu! Och du kommer dö av din julklapp du ska få av mig ;) ska nog springa hem innan du öppnar för ditt decibel skrik är inte att leka med .. hoho!

nejförfan, godnatt med er! pusssssssssssssssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0