Tvättid 07.00 en lördag


Skål för helgen!

Jag hade verkligen fullt upp igår så han inte med att skriva. Jag kom iallafall hem från skolan vid 5 och då började jag städa, jag vet inte hur snabb jag var men hade en tid jag skulle vara uppe hos emelie på middag. När jag var klar cyklade jag turbo till henne, totalt genom blöt var jag när jag kom fram trots att jag cykla i ett tunt linne och en skinnjacka :S Det blev god mat, kött och potatis med sallad och bearniessås..Jag blev kvar där till halv 10 och kollade på idol,och sen blev jag hämtad.. Väl hemma kolla vi på film, eller ah ja kolla på film! För en annan sov ju hela kvällen ;P men jag har förståelse för det!

Nu sitter jag här uppe 08.11 på en lördagmorgon!!! Och ni undrar säkert vafan jag gör det för? Jag har nämligen tvättid sen 07.00 imorse. Rolig lördagmorgon. Kan inte sova längre heller för min säng är tom och kall nu :( Min värme har åkt...

Men nu ska jag ner i tvättstugan och ta ut tvätten sen blir det nog en god frukost och en film! När tvätten sen är klar ska jag nog ta en promenad.

Vart är solen? Det skulle vara varmt och sol i hela Sverige idag.... Nej måste springa ner nu.

PoK

Kommentarer
Postat av: Emelie

mitt fel med tvättiden :( <3

2009-11-22 @ 21:15:34
URL: http://emeliejennylinnea.blogspot.com
Postat av: Emelie

mitt fel med tvättiden :( <3

2009-11-22 @ 21:15:53
URL: http://emeliejennylinnea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0