Julen är påväg!

Min bästa stina är ju bara för skön! Hon kom på kissie med att fejka en bild igår när hon pussar en kille. Såklart skulle hon jävlas och skickade in den till hotgossips.. Kissie blev lite lack och kommenterade hennes blogg.. Krig ;D ;D haha nejdå, men så går det när man inte är ärlig i bloggvärlden. Såklart man blir påkommen någongång.

Okej jag har sovit rikigt gott inatt och ville verkligen inte gå upp imorse, bara ligga kvar och dra mig! men hoppas denhär dagen går fortare och att jag inte får så ont i huvudet.. Hemma sex ikväll så får skriva mer då..

Jag längtar så fruktansvärt till julen .. Den ska firas hemma hos mamma och pappa med hela släkten på pappas sida.. Ska bli så himla mysigt. I år ska jag vara med hela kvällen och jag står på stadigare ben också. Jag var så himla trasig förra året och tyckte julen var skräp, åkte från mamma och pappa vid 9 på kvällen för att supa skallen av mig med mina killkompisar. Usch jag var hemsk då, men mådda inge vidare så det kan ju förklara saken bättre. Men i år ska jag mysa med min familj och min älskade farmor som ska sova över också. Tråkigt att inte mormor ska vara med i år bara .. Men men vi hade ju henne förra året. Okej jag hinner inte prata mer om julen, måste kila.. men jag lovar att det kommer mer julprat.

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0