071109

Gormorgon!

Märker att det blev lite sent igår, är lite extra trött idag tror jag. Men jag är ändå på bra humör! Har precis duschat och nu sitter jag och trycker i mig frukost här vid datorn :) Ska snart ta en promenad till jobbet och fika med fialotta som flitigt jobbar idag. Jag skulle ju egentligen också jobba, och sen vare bröllop ikväll som jag hade sett fram emot så himla mycket att jobba på :( Men som sagt så måste jag ta det lugnt. Kommer få jobba hela livet sen.

Sen ska jag träffa min kära alex som flyttar till London idag. Jag tvivlar inte en sekund på att hon och elin kommer få det skitbra! jag kommer sakna henne och elin som många andra här hemma också kommer göra. Vi får hoppas på att tjejerna kommer hem om ett tag. Och nu har vi ju en anledning att åka från Sverige också :D Jag kommer åka och hälsa på er på jullovet mina små älsklingar ♥



Ikväll blir det mys med älsklings emelie, hon har inte sett Twilight den idioten så ska ordna en twilight kväll här hemma ;) hon är redan rädd för mig, haha!! Och snart är det premiär på New Moon :D :D :D Vet inte hur mycket jag ser fram emot det. Men frågan är om jag ska se filmen på premiären eller om jag ska se den dagen efter? Får bättre platser dagen efter, men det är ju lite själva grejen att titta när det är premiär och eftersom det är mitt i natten också. Aja vi får se hur jag gör.. Ska tänka idag med!

Nu är det dags att röra på häcken, och usch vilket tråkigt väder det är! PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0