True blood

Jag satt och funderade på vart jag ska finna min stora kärlek.. min vampyr! Liksom jag kan ju inte gå in i skogen här hos mig och vänta på att någon ska flyga ner från trädet och bita mig i halsen. nej det går inte! det måste ju minnas en plats där de håller till..Jag ska hitta den, tro mig! (okej nu kommer stina och emelie skratta, men skratta hur mycket ni vill)!!

Jag blir ju helt jävla tokigt galen i alexander skarsgård i serien true blood. Vilket kap, vilken snygging! ojoj vad han attraherar mig..


okej jag måste medge själv att jag börjar bli lite psykiskt störd här.. nästan rädd för mig själv!! Jag kollar liksom in människor ögon väldigt noga idag, verkligen studerar de för att se om de är annorlunda mot vanliga människors ögon. Okej jag måste verkligen sluta upp med detta vampyr-tjaffset snart! Undrar vart detta kommer sluta.



okej här är den verkligen vampyren idag:

sexy!

okej nu lämnar jag vampyrer för en stund.. Acke hämtade mig och så åkte vi till slottscafet, jag hjälpte till att packa upp massor av saker han hade handlat och sen fyllde jag på kylen. Sen räknade vi pengar, fikade, pratade, kolla på fotboll och kollade upp massa telefonnummer. Sen fick jag skjuts hem igen! Så ja ercan roade mig ikväll. trevligt trevligt!

jag försöker få tag på emelie, men det är omöjligt. baby vart håller du hus?
nu ska jag kolla på one tree hill och sen sova. Har sovmorgon imorgon så behöver inte stressa mig i säng. men säger godnatt nu. Sleep tight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0