171109

Jaha då var det andra dagen på veckan, det rullar på bra tycker jag. Snart helg igen! =) Just nu sitter jag och äter youghurt med flingor och dricker vatten. Jag vet, men jag dricker vatten till allt. Bara ibland det finns juice hemma i mitt kylskåp. Ska strax borta tänderna och klä på mig. Mamma här här om 45 minuter. Jag har inte den blekaste hur jag ligger till i ämnena?! Brukar alltid ha koll, men inte dethär äret. Det blir spännande!

Usch imorgon ska jag spänna tandställningarna både uppe och nere. Fyfan vilken smärta med båda två, har aldrig gjort det förut. Så ja jag lär ju inte kunna äta precis :( Men snart snart ska skiten veck, några månader till bara. Sen kommer jag stå där på studenten lycklig och glad och le så hela världens ser mig ;) haha nejdå jag ler faktiskt minst lika mycket idag, jag störs inte av tandställningen heller. Den tillhör mig just nu, bättre att försöka acceptera det än att vantrivas. den kan vara gullig ibland också(a)

Nej nu ska jag sätta fart, och stefan får fasiken inte åka ut från Paradise hotel .. Han är ju snyggast och charmigast av de alla.. Okej då, peter är inte heller så dum! ;)

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0