Lördag med eve och New Moon!


Sjukt vad man hinner med mycket om man går upp tidigt på helgen.. Tror bannemej jag ska börja göra det. okej kanske inte klockan sju:P haha .. Men åtminstone nio! Jag kollade iallafall på en film, fixa all tvätt, vek all rentvätt, bäddade om sängen, duschade och gjorde mig lite fräschare. Sen gick jag ner till jobbet.  Rastlös som jag är började jag jobba fast jag inte skulle .. Jag diskade diskvagnar åt emelie så hon skulle slippa det. Hon är ju trotsallt mitt gulligull! Sen kom issa, cicci och felicia så satt och pratade med de en stund. Nu är jag hemma och har handlat. Sitter och väntar på att eve ska komma :D Jag ska göra marinerade kotletter, klyftpotatis och en stor sallad till oss. Sen 19.40 går bussen in till strängnäs- New Moon börjar 21.00, och jag är helt överlycklig! Kommer sitta helt spänd och inte säga ett ljud. Sen kommer jag prata om filmen flera dagar säkert. När jag väl fastnat i något kan jag vara jävligt jobbig ;) hoho!!

Idag på jobbet så kom det in en familj med en liten dotter och bara för att hon inte vill äta sina kötbullar på första tuggan tog pappan maten ifrån henne. Då blev hon jätteledsen och vad tror ni händer? Pappan skriker jättehögt på henne att hon ska vara tyst. Verkligen hur högt och argt som helst. Man skriker inte åt en treåring.. Sen början han hota med att hon ska sitta i vagnen själv utanför restaurangn och då början hon grina och skrika ännu mer. Då sliter han upp henne från stolen och går ut och skriker på henne utanför. Vafan jag blir så himla upprörd. Visst ungar kan vara riktigt överjävliga. Men man skriker inte och är hotfull mot en treåring. Det är inte acceptabelt enligt mig. Vissa vuxna ska inte ha barn. Usch jag blev så himla upprörd!

Nej nu ska jag börja lite lätt med maten och stänga ner här innan honey kommer. För då blir det mycket prat som alltid. Hoppas ni får en bra kväll. Puss o Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0