maskering

Okej jag har lugnat ner mig från förra inlägget :) Gud vad mycket snö det kom från ingenstans. Men jag tycker det är ritkigt mysigt när det snöar. Man kan gosa in sig med en filt och en kopp varm chocklad framför tv:en och se snöflingorna falla utanför fönstret. Det är det mysigaste som finns. Jag längtar faktiskt efter julen nu.

När jag kom hem från skolan så pallrade jag mig ner i snöstormen till stan för att handla. Inte det roligaste jag gjort kan jag säga, fötterna var ihjälfrusna när jag kom hem och jag var dyng våt. Sen så klämde jag i mig en pizza som jag hade i frysen.

Efter det så satta jag igång att maskera hela mitt rum då mamma ska måla det på fredag :D och nu är jag klar. Riktigt jobbigt och mina knän värker. Och självklart skulle ju lilla phoebe vara med och maskera. Men hon gjorde allting bara mycket svårare, lekte med tejprullen, klädrade in i pappen, klev på datorn så hon bytte låtar osv. riktig busunger detdär<3 nu är rummet iallafall färdigt för att målas. Kommer blir så himla fint.

Sen har alla pusselbitar fallit på plats igen.. skönt! och jag saknar dig♥

Nu ska jag bara ta det lugnt....alltså diska :P

PUSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0