Torsdag

Ja som sagt har jag varit dålig på att skriva de senast två dagarna .. Jag har sjukt mycket i skolan och är helt sönder stressad. Kan lovet bara vara här nu tack!

Igår var jag iallafall på tandregleringen i eskilstuna. De har börjat med en stor utredning som ska visa om mitt bett fel går att hjälpas med tandställning. Jag har en rätt så står skjutsnings skada och egentligen inget riktigt bett. Utan den hoppar ur led litegrann varje gång jag tuggar. Fick iallafall röntgas jättemycket i alla möjiga olika maskiner. En masken skulle man ha nått på huvudet och sen satte dem fast den i öronen. Jag blev faktiskt lite rädd när jag såg den för det såg ut som en sådan här hjärtömmare dem har i saw filmer :S Fick även ta ut tungpiercingen vilket kändes hur skumt som helst .. det var .. TOMT!

Nu har jag matteprov på morgonen, har inte pluggat ett öre så jag är lite nervös. Även fast jag känner att jag har koll på matten så skadar det aldrig att nöta tal och räknesätt. Men jag hoppas det går bra ändå (:

Min kisse fastnade med sin tass igår i elementet, hon skrek och skrek och jag blev helt chockskadad och var tvungen att hålla henne i luften samtidigt som jag fick lirka ut tassen. Trodde först den var bruten för hon låg i min famn så stilla. Men nej hon hade tur, hon går/springer precis som vanligt och är fortfarande ett litet energiknippe här i lägenheten.
Nu är hon påväg mot fönsterbrädan. Jag måste stoppa henne.

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0