Jag bär hjärtat runt halsen...

Dagen har varit kanon med småttingarna, och äntligen är det lite varmare ute så de små också kan få komma ut.. Blev tvungen att stänga så fick sticka direkt till hälsoskaparna efter jobbet.
Nu är jag nytränad och nymatad.. Ska lägga mig i soffan om en stund och äta lite lussebullar. Men först ska biljetter till norge bokas till nyår. Det börjar ju närma sig det med!

Tidigare idag fick jag världens känslokrasch och ringde mamma och bölade ordentligt.. Antagningen närmar sig och jag har en magkänsla som säger att jag kommer in nu. Sen vet man ju inte om den är fel eller ej, men den brukar vara rätt.
Jag vill inget hellre än att flytta, träffa nya människor, träffa min stora kärlek, se andra vyer osv. Det ska verkligen bli superkul! Har vuxit ifrån min stad och jag växer inte mer här hemma, och min dröm är att växa ännu mer och se annat. Men att lämna alla jag älskar här hemma kommer bli det jobbigaste jag varit med om. Önskar ibland att den dagen aldrig kommer. Att veta nu att min mamma är 3 km ifrån mig och att vi kan ses iallafall minst en gång i veckan är en stor trygghet för mig. Sen kanske vi inte ses på loppet av 4 månader .. det gör så ont.

Att inte kunna träffa pappa, min bror, mina vänner när jag vill.. Att inte kunna gå till mitt jobb som jag älskar och veta vilka som finns där. Men och andra sidan så kommer väl mitt nya hem bli en ny trygghet med nya nära vänner och så småning om får jag väl en egen familj som jag kommer älska överallt annat.
Dagen innan jag flyttar och ska säga hejdå kommer skära i mitt hjärta och jag kommer aldrig få stopp på tårarna.. Fast jag får inte tänka så, för de som verkligen älskar mig kommer finnas kvar och kommer komma och hälsa på mig.

Det är sjukt hur man kan vara så ledsen och rädd samtidigt som man är full av spänning och glädje för nya äventyr. Nej det ska verkligen bli skitkul och det kommer väl vara jobbigt de första dagarna sen kommer jag klara mig galant. Jag har ju alltid varit självständig och kommer fortsätta vara det!



Har ju massor att se fram emot nu ...
- Julbord med jobbet
- Träffa stina och kim
- Bellas födelsedag, utgång i södertälje
- Uppesittarkväll med alla tjejer dagen innan julafton
- Julafton
- Juldagen
- Mellandags shopping
- Nyår i Norge
- Egypten

Och det är ju som sagt så mycket som 6 veckor kvar innan min första skoldag börjar .. om det nu går så väl!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad som än händer och vad du än gör kommer allting ordna sig till det bästa för dig min älskling

du är modig och stark och en underbar människa

att våga är att vinna och du kommer alltid vinna

jag ser fram emot att följa ditt liv och jag kommer alltid finnas vid din sida fast du inte alltid kan se mig. jag älskar dig och beundrar dig och framför allt är jag jättestolt över dig. kunde inte fått en bättre dotter kramo puss din mami

2010-12-06 @ 22:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0