Helt fantastiska bilder

Har kollat igenom en del av alla bilder från afrika som min bror lagt upp, ska få se flera och även filmer imorgon tillsammans med hela släkten. För dem som inte vet så har min pappa, min farbror, min bror och två till varit på jaktresa i 2 veckor i afrika och bott mitt i buschen bland alla vilda djur. Kommer visa några bilder med skjutna djur och ni som tycker det är obehagligt kan sluta titta redan här. För mig är jakt något helt normalt, jag har haft jakt runtomkring mig ända sen jag föddes och alla på pappas sida jagar och även min ingifta faster och mamma har jägarexamen. För mig är detta inte ett intresse och därför jagar inte jag. Men jakt är inte till för att det ska vara "kul" att döda oskyldiga djur. Det har med andra saker att göra, delvis så måste man skjuta bort ett antal djur varje år för att dem inte får bli för många. Sen så är trofeerna en annan del som är viktig för dem.

Men åter till denna resa. Min bror var yngst i Sverige när han tog sin jägarexamen, endast 13 år. Han har haft talang för att skjuta och har även det idag. Han var även yngst denna resa och skjöt ändå flest djur och flest guldmedaljer. Jag är så stolt över honom så jag skulle kunna börja grina. Jag älskar honom över allt annat och den tjej som kommer hamna i hans armar kommer skatta sig lycklig ♥

Njut av nu av några fantastiska bilder och olika vilda djur:

HAKKUNA MATATA

HÄR ÄR AFRIKAS FARLIGASTE ORM, PUFFORMEN!


Kommentarer
Postat av: Ida

Oj vilka vackra bilder:). Bänken kommer från Ikea & är jätte gammal tror inte att den finns längre. Som jag målat vit den var i ljust trä först. Minns tyvärr inte vad den heter:/. Men lycka till med sökandet hoppas du finner något fint:) önskar en trevlig helg;)!

2012-04-14 @ 12:30:16
URL: http://berglundskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0