Hipp Hipp Huuuuurra!


Idag fyller min kära far hela 52 år, så stor grattis till dig älskade pappa!♥

Har spenderat dagen på Lauras tillsammans med Jennifer och Emelie. Vi har pluggat, lunchat, snackat skit och lite till. Vid 16 tiden gick jag iväg och pratade med jobbet jag kommer ha under sommaren..Lite tider, löner osv. Ser bra ut och det känns bra. Ska på ytterligare en intervju imorgon så vi får se hur vi ska få ihop detta sen :)

Halsen är bättre, men självklart knackar förkylningen på då istället. Men jag är fortfarande duktig och vilar från träningen. Har även hunnit titta på min "stora" summa pengar som jag får varje månad i några sekunder innan nästan allt försvann i räkningar. Snyft! Men jag är faktiskt duktig och sparar varenda krona jag får extra nu.

Har även bestämt mig för att utbilda mig till PT (personlig tränare) efter sjuksköterskeutbildningen. Utbildningen är i 3 steg och när man är klar kan man ha det som ett heltidjobb om man vill. Jag ser det mer som ett intresse som jag kan ha bredvid mitt jobb som sjuksköterska. En privat PT med andra ord. Men hur jag ska få fram de där 49 000 kronorna är nästa fråga. Utbildningen är formad så bra att den ligger på helger för att man ska kunna jobba heltid samtidigt. Men nu är det ju några år kvar, men jag längtar redan.

Nu ska jag gå och göra mig något proteinrikt, puss & kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0