Mys med Sarah och Tubbe

Sarah kom hit igår för att hålla mig sällskap eftersom hela min familj är bortrest. Vi spelade en massa kort och en hel del film tittande har det också blivit , med tanke på att jag har halsfluss och inte orkar göra så mycket :/ vi har kollat på 5 filmer ( 10 timmar )  jag börjar faktiskt känna mig lite fyrkantig :P haha .. Men mysigt har vi haft, och det är väl det som är huvudsaken ?! Hon hade också med sig sin lilla hund Tubbe som verkligen har gått mig på nerverna nu i slutet .. Men man kan ju inte motstå honom när han lägger huvudet på sne och tittar på en med snälla hundögon :) han är ju bara för söt <3 Och tack för boken gumman , du är bara för bra !

Nu har hon iallafall åkt hem och nu sitter jag här ensam och har tråkigt igen :( men jag tror faktiskt jag ska sjunka ner i soffan och läsa i min nya bok :D Imorgon blir det en lång dag för mig .. Börjar jobba 10.00 och slutar 22.00 :S Lite trött jag kommer vara , vet fan inte om jag pallar det med min halsfluss ..men jag ska göra mitt bästa (Y) !

På Måndag kommer Emil hem :D:D <3<3 jag saknar honom så fruktansvärt mycket !

Jag börjar bli lite nervös nu inför gymnasiet om man får erkänna det :$ allt känns så nytt och spännande men samtidigt otryggt och läskigt ! Men det ska bli grymt kul iallafall :D jiiI!!!

JAG SAKNAR MINA UNDERBARA SMÅ KUSINER NU !<3 image117

  image118

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0