akuten

Det blev ingen servering för mig idag , åkte istället till akuten med käken. Först åkte jag till akuten i Strängnäs och dem sa bara att jag skulle åka upp till kirurg akuten i Eskiltuna :S När jag väl var där och hade väntat ett tag så fick jag en öron läkare :O ?! Han verkade rätt snurrig men han kunde iallafall konstatera att det inte var någon inflamation utan nått annat som krävde en utredning . Men jag fick iallafall starka värktabletter som jag ska äta hela tiden tills problemet är löst. Jag får/kan inte äta så jag ska leva på soppa nu :S Usch jag som inte tycker om soppa! Men finns det något att göra åt ?
Sen på Måndag måste jag få en akut tandläkar tid för att det är bara tandläkare som är riktigt utbildade på käkar. Så jag hoppas dem kan hjälpa mig då . Och jag som ska åka till Göteborg på tisdag :( Men jag får stå ut :)
Och sen en cool grej var att brudgubben ( till bröllopet där jag skulle ha serverat idag )kom in akut till strängnäs när jag var där och hade fått ett allergiskt anfall. Lite orolig hans brud måste ha varit , bröllopet blev säkert försenat.

Nej tack och hej nu ska jag se på en film med mamma ! :)

Kommentarer
Postat av: Wassberg

krya pårej :)

2007-06-30 @ 20:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0