Kärlek.

Ja då var jag hos mina kusiner igen då :) Alltid lika mysigt att umgås med dem och faster ..
Dagen har gått snabbt, eftersom vi hade kort dag . Nu är det bara en skoladag kvar i den här skolan :( Lite sorligt det känns , men samtidigt så fattar jag inte någonting.. Kommer nog inte göra det förens jag börjar på gymnasiet.
Idag på tyskan bjöd Ann-Britt på  "Apfelstrudel" ( prickar över U:et ) det är en tysk äppelkaka :) Vi fick grädda till och det var väldigt smarrigt. Sen måste jag bara nämna att Sevala var skit söt idag .. Vi pratade om vad vi skulle jobba med i sommar och Andreas Kellerstam ska plocka flyghavre i 2 vekor i sträck. Och innan Sevala visste vad flyghavre var så utbrast hon :
 -" Men hur ska man kunna fånga dem då ? :O "
Så jävla söt . För er som inte vet vad flyghavre är så är det delar på havre plantan som måste plockas bort för det är farligt för djuren och själva havren , ett slags ogräs kan man säga :P

Usch det är så jobbigt när lärarna säger farväl nu och tackar för åren som varit , man vill ju seriöst bara börja gråta.. Vi kollade på en bra film idag på Anders lektion som handlade om en gravt cp skadad människa . Men jag var ju så himla trött idag med så jag somnade ju såklart igen .. Imorgon ska vi fika på engelskan och det ska bli jätte mysigt, jag kommer sakna Anna-Lena jätte jätte mycket . Hon har hjälpt mig nått så otroligt med min engelska :) TACK !

Hoppas det inte regnar på lunchen och skolavslutningen !! 
Åh yes jag sänkte mig inte i bild ! :D






Emil
- jag älskar dig enormt mycket, du fyller mitt hjärta med glädje och hopp. jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig?Snart 8 månader, tiden bara rusar iväg . Du är det finaste jag vet och jag hoppas att det är vi länge <3 Mitt hjärta slår för dig älskling !




Och sarah är en bra människa vill jag säga <3 Hon är heltenkelt bäst !



    

Jag älskar er mina små snorungar<3     
                                                              
 

Kommentarer
Postat av: EMIL =D

Wiiiiiiie =D Jag älskar dig hur mycket som helst och det vet du älskling ;) <33 Vill aldrig lämna dig! :) Du är det finaste jag vet :)))) <3 *akta min dubbelhaka på sista gubben ^^,)

2007-06-12 @ 21:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0