Servering av kungen och solbränna.

Det var ju rätt coolt att servera kungen , eller det var inte just jag som serverade just kungen .. Men jag hälsade ju på honom och jag var ju i hans närhet hela tiden :) Men ärligt talat han är ju som en vanlig människa ! Han var inget speciellt tyckte jag , förutom att han står en klass över alla andra och man måste säga "ni" till honom istället för "du" ..  Aja det var en hel cool grej iallafall :) Jag har ju gjort nått som inte många andra har fått göra eller kanske aldrig kommer få chansen att göra heller :P Det var helt sjukt varmt iallafall och jag höll nästan på att svimma av värmen. Men kl 3 fick jag kila iväg för då var jag klar . Då begav jag mig till strandbadet :D yeah !! Där var ju nästan halva Mariefred, nej inte halva men nästan !
Jag kan inte förstå att det redan är sommar. det var sjukt skönt varmt i vattnet och jag brände mig faktiskt idag .. Solen är inte att leka med :/ Men jag blev ju mer brun är röd iallafall och det var väl det som var huvudsaken :)
Resten av kvällen kommer jag tillbringa med de söta Mariefreds tjejerna nere på stan .. Men bara för att det har blivit sommar nu betyder det att mina föräldrar strejkar med bilen så jag måste börja cykla nu :/ Usch det är jobbigt i den här värmen och jag bor ju en bit bort också ! 4.5 km ..  Sen måste jag påpeka att jag har en väldigt väldigt lat vän och hon heter Sarah xD Hon klagar liksom på att cykla hemifrån henne när hon redan typ bor i Mariefred :P Hon är crazy ! LOVE LOVE LOVE <3<3


Nej nu måste jag snabba på lite ! Seeee ya <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0