småbarn

Dagen startade jag med att vakna  tillsammans med Sarah , eftersom hon sov hos mig inatt :) Vi låg och pratade till halv 3 - 3 , så vi var rätt trötta imorse . tack gumman det var en mysig kväll <3 Och tack till killarna som bara är för underbart härliga . Ni är bra och jag tycker om er !
Jag var ju tvungen att jobba på fotbollsskolan idag igen så vi var tvungna att gå upp vid 11 :/ Resten av dagen har jag fått stå ut med bråkiga ungar . Seriöst , dem är ju helt rabiata .
Jag har bara lust att döda dem . Jag hade liksom 32 småbarn blandat killar och tjejer i min grupp och INGEN lyssnade . Förstår ni ?!!
Slutade där kl halv 2 för att åka till vårdcentralen och träffa en läkare för att kunna ta spruta mot livmoderhalscancer :)
Därefter åkte jag hem till emil och åt mat :P haha .. Sen kollade vi på en film som jag har sett flera gånger..Sen skulle han på fys och då skjutsade han hem mig på moppen ! Tack min lilla chaufför<3<3

Direkt när jag kom hem så gick jag ut och sprang :D det var så fruktansvär jobbigt idag av flera skäl.
Jag har inte sprungit på länge,det var skitvarmt och jag börjar bli förkyld :S Jag var så jävla nära på att lägga av när jag nästan hade sprungit klart .. men då kommer det en tjej på en häst och säger :
-Hej ! Vad duktig du är ..¨

Bara det lilla fick jag sån kraft av så jag klarade att springa resten :)

MIDSOMMAR ??? vad händer ?!!!

Nej nu ska jag städa lite, duscha och äta mat .
SEE YA !!

Kommentarer
Postat av: CHAUFFÖREN =D

haha lugnt älsklnig ! :)

2007-06-20 @ 19:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0