tråkigt värre.

Idag har jag och Emil jobbat med min dator med tanke på att han blåste den igår så allt försvann .. Vi var tvunga att göra så för att datorn var full med virus. Men nu är allt som det ska igen fast mycket mycket bättre :) Tack älskling !
Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och har haft allmännt tråkigt :P
Morgondagen är min sista lediga dag innan jag jobbar i 4 dagar i sträck igen :S Har faktiskt inga planer på vad jag ska hitta på, men nått trevligt blir det väl :) Nej usch idag har jag verkligen ingen fantasi på vad jag ska skriva . Så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg !

TISADAG 3/7 - Göteborg , lite jag längtar nu det är inte alls långt kvar . Liseberg,shoppa, prata , bygga minnen, äta på restauranger, åka tunnelbana, spela kort osv . Vi har aldrig tråkigt ! Dessutom är vi ju 7 barn i år som ska åka så vi kommer nog att ha ännu roligare . Men jag tror dessvärre inte vi fåt plats med alla 7 i en flumraider båt xD
Vi satt trångt förra året och då vara vi bara 4 , eller hur sarah ?! Men iallafall det ska bli hur kul
som helst .


Nej nu bjuds det till mat ! PUSSPUSS<3<3

Kommentarer
Postat av: sa

haha jag kommer inte glömma förra året när vi skulle byta om alltså .. herregud så pinsamt! :D I år kommer det bli helt galet kul, längtar!

2007-06-25 @ 22:55:49
URL: http://sarahgullstrom.blogg.se
Postat av: Sarah

Oj, Sarah ska det stå!

2007-06-25 @ 22:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0