värme.

Gårdags kvällen var rätt mysig, viserligen hade vi inte så jätte mycket att göra ...men vad finns det att göra i Mariefred egentligen ? men att bara vara med tjejerna är ju mysigt det med :) <3 Allt slutade vid strandbadet där det var "fest" ingen livad fest vill jag ju inte påstå .. Typ Biker-boys :S HAHAH..  Jag och Agnes drog rätt tidigt .. Vi hade en jätte trevlig hemfärd tillsammans , där vi pratade om allt och ingenting :) Jag har dessvärre inte hört nått från sarah sen igår, jag hoppas hon lever !!! :S JAG KLARAR MIG INTE UTAN DIG SWEETHEART <3<3

Idag har jag jobbat hela dagen i värmen, jag har kommit på att jag kommer liksom vara vit när sommaren är slut.. Alla ligger ju på stranden och solar och badar varje dag medans jag jobbar på en restaurang där det är runt 30 grader och ingen aircondition :/ Men men det kommer ju vara jag som har pengar i vinter och inte dem :P hehe..
När jobbet slutade så började jag vandra hem till min pojkvän , som inte var hemme :S Cp han är ibland , han var liksom ute på klubbholmen när jag skulle kommer hem till honom ! men jag älskar dig ändå<3 I backen träffade jag Saga med hennes nya cykel som hon hade fått eftersom hon fyller 13 år idag :) GRATTIS GRATTIS gumman <3<3 Vi tog en sväng ner till stan och kollade läget lite . Senare efter en god födelsedagsmiddag begav sig jag och saga ner till vattnet för att bada :) Klockan var liksom 7 och det var fortfarande varmt i vattnet :O vad mer kan man säga en HÄRLIGT!? Där ner träffade vi Madde och Melker som hade tänkt samma tanke som vi , ett kvälls dopp (Y) :)

Sen så konstigt nog försvann vattnet hemma hos emil så vi åkte hem till mig för att jAg var tvungen att duscha :) jag körde ju då moppen :D:D:D det är ju så himla kul ..kanske ska ha moppe iallafall .. men jag vet inte!???

Nej nu ska kolla på  Beck -den japanska shungamålningen, som inte ens har kommit på bio än^^ 

SEE YA !

Kommentarer
Postat av: Paulo

Haha "Beck -den japanska shungamålningen" Dem finns på videoin (;

2007-06-11 @ 06:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0