kärlek

Gjorde ett försök att kolla på filmen "Parfymen" igår , men misslyckades totalt :P Somnade redan efter 5 min av filmer :S snacka om trött jag är på kvällarna .. det är helt sjukt. ..
Blev väckt av älskling : "gumman ska du inte gå ner och gör dig i ordning och sen sova istället , du är ju jättetrött ?! " Idag har jag haft 3 timmar matte :D snabbt gick det som vanligt ;) Först gjorde vi en inlämning och sen efter det jobbade vi i boken .. Sen fick vi också tillbaka våra diagnostiska prov, 25/30 rätt .. Kanske inte det bästa , men vafan det är ju början på terminen.

Kom nyss hem från strängnäs , kollade på en jacka .. som jag då inte köpte ! Köpte däremot en mus till min dator . Skit liten, jätte söt röd sak . Sen åkte jag snabbt förbi emil för att hämta min jacka . Han var ju då inte hemma så han hade lagt ut jackan i en påse under deras trapp , och när jag öppnade påsen så låg det en jätte jätte fin blomma på jackan :)<3 Min älskling är verkligen världens gulligaste och romantiska pojkvän .. Jag älskar dig mer än allt mitt hjärta<3 24/11-06 .... Snart 10 månader och sen bara 2 månader kvar till ett år :D:D <3<3<3<3<3<3

 


"Problemet är att Gud har gett mannen en hjärna och en penis,
men bara tillräckligt med blod för att driva en av dom i taget"

(taget från evelina , men den är ju så bra)


Ikväll är det idol:D Och nu ska jag äta .. PUSSPUSS<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0