i natt är jag din!

Ja Fredagskvällen var ju hur mys som helst med älskling! Känns som om vi har börjat om vårat förhållande på nytt :P Vi har liksom blivit lite nykära igen (a) Det har varit lite små tjaffs hit och dit, men det har ju alla. men nu är allt så himla toppen igen ! Jag älskar verkligen dig emil ! <3 Du är det vackraste jag vet, du känner mig till 100% och jag skrattar alltid tillsammans med dig . 24/11-06 ♥ Hoppas det varar så länge vi är lyckliga tillsammans !

Ja igår jobbade jag på dagen, åkte hem direkt efter jobbet då emils familj är magsjuka och jag vågar inte chansa nu när det bara är en dag kvar till egypten :D När jag kom hem sov jag en timma för jag var så galet trött och förkyld. Senare på kvällen drog jag till alwa :D Mysigt folk och nice party tills mammorna fick reda på det. men det är sånt som händer. Ärlighet varar längst. Synd att min party skiva inte funkade bara :( satt säkert 2 timmar med den !
Några drog till tobbe och några drog till stan, jag älskling och bror drog hem <3

Vaknade med världens värmedrivand människa bredvid mig :) alltid lika mys ! Han drog vid 12 och då satte jag igång att städa huset . Yeah vad kul .. NOT ! nej nu är det nog lunch dags :)
fy vilken förkylning.. det rinner tårar ur mitt vänstra öga hela tiden och jag måste snyta mig var 5 min .
Fresh (Y)

Kram! <3

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0