Fredag !

Idag skulle jag städa, men det blev inte så mycket av det :P Eller jo lite !
Då Ulrika har blivit lite sjuk kan hon inte följa med mig och shoppa imorgon :( Så därför har jag beslutat mig för att åka själv till sthlm :D Första gången i mitt liv ska jag åka och shoppa kläder själv :O Det blir väl lite ensamt, men ändå.. jag kan ta den tiden jag behöver på mig utan att känna mig stressad eller så. För jag måste verkligen åka är i stort behov av kläder just nu! ;) men visst känns det lite konstigt att åka själv ... men men konstiga saker måste man väl göra här i livet antar jag !
Längtar faktiskt lite efter skolan, att komma igång ordentligt...Jag är fortfarande sjuk liksom, eller inte sjuk så jag måste ligga ner utan jag har en infektion i bröstkorgen och luftrören och en evighets förkylning "/ Men på nått sätt känns det som att jag kommer bli helt frisk när skolan börjar igen . jag hoppas det iallafall :)
Har precis sett en jättebra film med mamma :) Eller den var annorlunda och sjukt läskig och obehaglig , men verkligen hur spännande som helst :D Jag rekommenderar att se den , " I Know who killed me" med Lindsay Lohan ! Hon spelar riktigt seriöst i den här thrillern :)

Nej nu blir det annat ! Puss på er <3

image284

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0