hej hopp !

Gott folk en magsjuke epedemi pågår nu i Sverige ! Inte någon rolig variant heller, tydligen en som håller i sig rätt läng också. Min bror har bara blivit värre nu och det tar inte slut ! Vi ringde imorse till Inger och sjukanmälde christoffer och då berättade hon att det var 32 stycken som hade sjukanmält magsjuka redan vid 8 :O herrugud säger jag bara . Jag tror dessvärra det är min brors fel rätt mycket då han stod i cafeterian när han var sjuk i Fredags och gjorde ju då också frallerna xD Så inger sa i telefonen imorse -" Ja började förstå att Christoffer mådde dåligt vid lunch, men det var redan försent då alla frallerna redan var slut!"
haha det lät roligt men jag lider med er stackare som har fått det här.
Jag är helt galen här hemma , tvättar händerna var 5 min och går på toaletten i ett annat hus :P Sen låser jag in mig på mitt rum och kommer inte ut då det inte är mat eller så ! Funderar faktiskt på att flytta ut i stugan om han inte blir bättre, för det här ska INTE jag ha ! Nej jag säger bara käka Vitpepparkorn ! 7 om dagen för ungdom och 12 om dagen för vuxen :D Det funkar. Try it !

Ja då det blev massor av strul med schemat idag fick vi sluta halv 12, vilket var riktigt skönt för jag är så trött och har massor att plugga. MEN jag ska kolla på andra avenyn istället tror jag och skjuta upp pluggningen till ikväll ! :$ fyfy men jag orkar verkligen inte just nu .. OM 14 dagar åker vi till egypten . Låt tiden gå fortare . Och på Onsdag ska vi röntka min käke , ÄNTLIGEN ! har så ont ..

Nej nu är det andra avenyn som gäller för min del ;)
♥♥

  

Kommentarer
Postat av: ulrika

VA FIN DU ÄR!

2008-01-30 @ 10:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0