bästa kvällen på länge




Kvällen igår var den bästa på länge :)
Tack alla underbara människor för att ni är så härliga och att ni bidrog med ett mysigt sommar minne från 2008.
Hoppas det blir fler gånger..Grillning, dricka, bad och mys var allt som kvällen delade med sig. Visserligen blev det lite för mycket för en stackars liten som däckade på en luftmadrass i poolen xD haha kan inte sluta skratta.

Idag har jag jobbat och det SUGER SOM FAN! Okej om vi skulle ha kunder. men vemfan kommer till oss när det är fint väder ?! jag vill inte mer. jag är trött på dethär nu .
Kvällen har iallafall varit nice, först träffade jag Tilda och vi käkade på berri :) sedan träffade jag sarah och felicia senare på kvällen och såg en äcklig/hemsk film som jag visserligen sett förut. Sarah var helt förstörd och tårarna bara sprutade .. Min lilla älskling<3

På Lördag åker jag till munkland och ska gå klädd fulltpåklädd bara för att munkarna inte tänder på hud :S heja heja jag är så pepp.. not not not .. Tur att jag har mina vänner med mig iallafall :) jag överlever nog ska ni se.

Nej nu måste jag gå och lägga mig i mitt äckliga varma rum där jag verkligen inte kan sova för att det är så varmt.
Jag låg helt seriöst helt naken i sängen 03.00 i natt och svettades som en gris. täcket fick inte röra mig . jag går seriöst ut på balkongen i natt om det är lika varmt .. myggor förbered er på varmblodigt blod ;D smaskens.

nej god natt! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0