sexuella övergrepp



Denna bok har jag just läst ut. Den är en sann historia tyvärr ! Den handlar om en 14 årig tjej som bli sexuellt utnyttjad av sin pappa och han gör henne till sin flickhustru och hon föder honom två barn. Man får följa hela hennes liv och hur pappan förgriper sig på lilla monica som bara är 5 månader gammal. Jag förstår inte att det finns så sjuka människor här i världen. att dem inte har något förstånd att de förstår att man inte kan vålta sina egna barn. det är HELT SJUKT FÖR FAN!

Av alla barn som utsatts för sexuella övergrepp har omkring 90 procent av barnen utsatts för övergrepp av någon de kände, och tio procent av en okänd förövare. Det är alltså farligare att vistas hemma än i lekparken.

Förövaren är i 90 procent av fallen män. Kvinnor förgriper sig också på barn, men det sker förhållandevis sällan.

Det är alltid ett övergrepp, när en vuxen utnyttjar sin position i form av ålder, släktskap eller annat överläge till att kränka ett barns integritet för att tillfredställa egna behov.

En tonåring ska inte skuldbeläggas för att hon bär "utmanande" kläder eller bara underkläder eller glömmer att stänga badrumsdörren när hon duschar. Barnet har aldrig någon skuld i det som sker. Den vuxne är skyldig att veta var gränsen går.

jävla äckliga jävlar som är totalt sjuka i huvudet. det är ju förhelvete barn vi pratar om . barn som får ett liv förstört och där deras styrka inombords raderas ut för all framtid.

nu spyr jag snart ..






Kommentarer
Postat av: Alexandra

oj vad äckligt, att det ens finns sånna vidriga männsiskor! Den vill jag läsa nu.



ha en bra kväll!:)

2008-08-01 @ 21:07:40
URL: http://dontsaynever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0