Fräscht!

det blev något knas igår så det trådlösa internet jag var uppkopplad på bara försvann så fick klara mig utan dator igår. Men nu är jag tillbaka igen :)

Igår så vaknade jag ensam i lägenheten då mamma hade åkt hem till christoffer för han hade blivit jätte jätte sjuk.. stackarn. Tydligen värsta sorten halsfluss hade han så han hade stora bölder som stack ut från halsen på honom :S

Jag tog det lugnt här i lägenheten och käkade frukost och kollade på andra avenyn. Sen ringde mamma och sa att jag skulle möta henne nere på stan vid . Då var det bara att släng på sig kläderna och diska snabbt och sen springa ner till stan. Vi köpte lite små saker till lägenheten också :)

Sen kom min kusin och hennes lilla son. Mycket mysigt. Kvällen tillbringade jag i strängnäs med Sarah. Orkar inte ta hela vårat äventyr här alltså xD men lite arga vi var och lite vi skrattade åt allting när vi kom hem. Vi var iallafall helt genomblöta och fick oss en springtur genom hela strängnäs, ut till tosterö och tillbaka. Nej det var en helt galen kväll.

Väl hemma hos mig gosade vi ner oss i sängen och käkade glass med chockladsås och kollade på film. Sen blev det godnatt vid halv 3 tror jag.


Nu sitter jag här helt ensam.. Sarah drog för en stund sen. Har inget planerat idag förens kl halv 6 så fram till dess ska jag väl bara fixa och dona i lägenheten. Sen blire väl ett antal filmer/serier och sedan en jättestor dusch för min del. Jag är hur skitig i håret som helst. Fräscht!

dags för att sätta lite fart. puss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0