se upp för chocken

Imorse när jag vakna var tungan rätt okej :) Min frukost bestod av plättar med sylt och socker, yummi. Men nu är dessvärre tungan värre :( det gör sjukt ont och nu kan jag knappt prata igen. Det går verkligen upp och ner hela tiden. Men det blir ändå lite bättre för varje dag. Hoppas den är bättre imorgon då jag ska ut och käka med brudarna i eskilstuna :) Nu har det blivit väldigt mycket snack om hur min tunga mår, vilket kanske inte är så konsigt. Men jag mår faktsikt också bra :D Imorgon kommer min far hemma och då blir det att stänga käften eller berätta för honom.. Har inte bestämmt mig om vad jag ska göra. Vad tycker ni!?

Fan alltså att Linda åkte ut :'( Hon var ju så jävla snygg och sjöng hur bra som helst. Jag vill egentligen inte att någon ska åka ut, men måste det vara någon så ska det vara Jenny eller Sepideh, INTE LINDA HALLÅ!

Ikväll är det mys kväll igen med mamma :) Så skönt när det bara är vi två hemma. Det blir också smooth med vaniljyoughurt och frysta hallon :) smaskens.

Nu har vi Matte så måste koncentrera mig ordentligt. Puss & Kram



han har visst glömt kalsongerna idag ;) haha

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Nice ;)

2008-10-02 @ 14:27:57
URL: http://www.bimboboy.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0