3 veckor kvar i skolan!

Godmorgon snyggingar!
Just nu sitter jag i skolan, kvällen igår blev lite för sen men ändå mysig tillsammans med älskade Emelie och Felicia. Imorse när jag vaknade orkade jag verkligen inte gå upp, men när jag såg solen så fick jag lite kraft. Jag är glad idag men ändå på något konstigt humör.. Jag börjar ångra saker!! Vissa saker gör jag i min vardag som jag inte alls borde och speciellt inte nu. Jag ska fundera ett tag och sen ska jag ta tag i detta.
Kollade nyss på ansökningsstatistiken för Lund till höstterminen. Det var ca 870 personer som sökt till sjuksöterska som förstahandsval.. Så jag slåss alltså med 870 personer. Shiiit säger jag bara! och totalt sökande till sjuksköterska i Lund var nästan 3000 personer. Ibland hoppas jag mer än allt att jag ska komma in redan nu i augusti och ibland så är jag så fruktansvärt rädd för att göra det. Jag vill inte lämna min mamma och min lägenhet. Samtidigt som jag vill utvecklas, träffa nya människor, göra det jag vill och framför allt hitta mig själv. Vissa dagar tycker jag att jag har det men det kommer alltid tillbaka till att jag låter mig sänkas. Jag måste bli starkare!
Jag saknar min mamma så fruktansvärt mycket nu, hon har varit borta i 9 dygn och ska vara borta i 3 dygn till.. Även fast vi kan prata i telefon så behöver jag henne.
Nej nu ska jag tagga till lite här inför provet och släppa mitt huvud och mina tankar för ett tag. Dem tar mig till vansinne!
3 veckor kvar till skolan är slut! Helt underbart!

Later.A
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0