Älska mig när jag minst behöver det...

Ja nu sitter jag här, uppe tidigare än många andra på en Lördag morgon. Nervös som en apa är jag!!!!! Jag nervös? Helt sjukt.. Vad är ett högskoleprov liksom? Man går in, skriver, har lite pauser och sen åker man hem. Man gör ju det man kan.. Jag är nog mest nervös över att min intellektualitet inte ska räcka till och att jag inte får komma in i höst. Då blir jag kvar här ett halv år till.. Åh jag kommer vara så ledsen om det går dåligt..fy! Jag brukar oftat tycka att jag är duktig på det jag gör, men dethär kan jag svara ärligt på att jag kan verkligen inte ..

Juste!! Läste igår att det hade kommit/är på väg ett nytt piller till Japan.. Först kom ju ett piller mot sexualliten som är viagra som säkert alla känner till. Men nu har dem gjort Love-pills! Det sägs att man ska kunna bli kär om man äter dem pillrena....Ska vi tro på det eller?! Nej jag håller mig nog utanför dethär.. Jag tror inte på några himla piller..

Nej nu måste jag läsa igenom alla regler inför provet igen, man blir sågad väldigt lätt ska jag säga er! Hoppas ni tänker på mig under dessa åtta förjävliga timmarna. Det är längre än en skoldag, men vänta...hela dagen kommer vara massor av prov!! haha ja självvalt.. Nej jag hoppas det blir något skoj ikväll istället :)

Ta hand om er och ha så mysigt idag, vi hörs ikväll!! Puss & Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0