Horoskop för Söndagen

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det kan bli en positiv dag för dig på ditt arbete. Något förändras och det är till din stora fördel. Du verkar bli så nöjd, och din hälsa klarar du. Du kan ha turen att göra fina inköp under dagen, som även kan öka din inkomst. Vill du pröva på spel så är chansen till vinst dock mycket liten.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du får inte någon större framgång nu med kärleken. Men göm dig inte hemma, utan rör på dig och köp dig något fint. Bjud dig på en teaterkväll. Inga större spelvinster verkar du få i dag. Men om du nu vill göra ett köp av obligationer så bör du bli väldigt nöjd. Värdepapper är dagens bästa val.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu kan du komma in i en period då du tycker att det är jobbigt. Men det är bra för dig så, egentligen så ska du bara passa på att vila. Du kan få många och höga räkningar nu, så det är nog bäst att du är sparsam. Spel bör du inte ägna dig åt. Att spara ska vara dagens bästa vinst.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu är det ett brev som får dig så lyriskt glad, och här kan du få underrättelser av bästa sort. Inte undra på att men ser dig på så soligt humör. Värdepapper kan ge dig slantar, så en bra idé för dig är att önska dig en obligation i gåva. Men i övrigt spel så tror inte stjärnorna på någon vinst.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Kläder och mode - kan du ägna dig åt det så får du en fin dag. Du strålar av glädje och finner det roligt med ditt arbete. Här blomstrar hälsan. Du får det romantiskt tryggt igen. Du gläder andra med ditt fina sätt. Du är en glädjespridare och det riktigt lyser av vänlighet runt om dig.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Dagen blir positivt rar för dig i allt vad som rör din kärlek. Barn och djur kommer även de så kärleksfullt till dig. Du är älskad av många. Det som har med utbildning och datorer att göra kan du komma att kosta på dig. Det tycks bra, men i spel gäller att du sparar dina spelpengar.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Det verkar som om man flaggar för just dig. Du måste vara duktig i arbetet och du bör vara mycket mån om din sundhet. Hälsan är bra. Vänliga ord och överhuvudtaget en positiv dag i kärlek ska du ha. Snälla vänner vill umgås med dig, och stjärnorna tror på att du får en fin gåva.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du är så öppen inför allt nytt som kan komma under din arbetsdag. Bara positiva händelser sker nu. Det är tacksamt att ha dig som anställd. Håller du på med skrift eller journalistik så bör det vara just du som får lyckan att vinna pengar på värdepapper. Obligationer är bästa val.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Här kan allt bli mycket bättre i arbetet, och ett fint erbjudande kan vara på väg till dig. Du får lycka med ditt arbete och du blir full av glädje. Söker du en ny kärlek så kan det bli riktigt lyckat. Du har en charm som skapar glädje, så lita på dig själv och le. Du är en vinnare i kärlek nu.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Förändringar som rör bostad och arbete talar stjärnorna om, men jag tror att det ger dig mindre bra resultat. Du ska ha det bra som du har det. Nu kan det vara en storstad som lockar dig med sina nöjen. Du kan även göra ett möte som ger dig romantik. Stjärnorna säger att nu får du det rart.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Du kan komma att känna av trötthet mot eftermiddagen. Livet är sådant i bland, det är bara så. Ta det lugnt och vila, så hämtar du krafter igen. Sysslar du med försäljning så tror jag att du har en mindre bra dag. Var sparsam med dina pengar. Stjärnorna tror inte på spelvinst, så spara.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Är det så att du arbetar med datorer så kan det vara just du som ska få framgång. Dina idéer skapar arbetsglädje hos kollegor. Du kan få beröm. Det kan vara kläder som du köper och det är bra köp, du trivs fint. En bank kan komma att ge dig ett glädjande besked, och din ekonomi är stark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0