Horoskop för Tisdagen

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du hör till de serviceinriktade och vänligt hjälpsamma och kan nu få höra att det du gör är bra. Du verkar vara en tillgång, och glädjen finns hos dig. Din inkomst ska nu kunna öka, och det bör inte vara svårt för dig att få pengar. Stjärnorna tror dock inte på vinst i spel. Att spara är bästa vinsten.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nu kan det kännas oroligt på din arbetsplats. Tryggheten till ett säkert jobb tycks vara borta, men ändå verkar du ha det bra. Du ska vara frisk. Tyger och kläder tycks vara det som du vill investera i nu. Ekonomiskt är det goda köp du gör. Spel ger dock ingen vinst, så att avstå spel blir bäst.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu tycks allting gå din väg i arbetet. Du lyckas där andra står handfallna. Man tycker att du är som en tusenkonstnär som klarar alla problem så lätt. Nu är det bäst att du tar det försiktig med initiativ i kärleken. Dagen verkar dock bli festlig, men i romantiska sammanhang blir du inte framgångsrik.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu kan det bli extra mycket arbete för dig. Det beror nog på att det finns mycket att göra, men även på att man anser dig duktig. Hälsan är stark. Antingen så är det ett arv eller också får du vinst genom något som har med bostaden att göra. Vill du testa din vinstchans i spel så vinner du inte.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu är det tid för sköna avkopplande stunder med familj och djur. Även promenader ska kunna stärka dig. I kärlek ska du dock ta det ganska så lugnt. Vill du köpa något nytt till dig eller din bostad så är det rätt tid för det nu. Lyckan att få vinna i spel verkar stor, och nu kan du ha den turen

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Någon kan försöka påverka dig att klaga på något som gäller ditt arbete. Glöm dock inte bort att hålla på din egen åsikt. Du är vid god vigör. Planerar du att resa utomlands eller att göra affärer där, så är det rätt att göra. Däremot tror jag inte på vinst i spel, så det ska du avstå.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Passa på att besöka en vän, det blir rart för dig och du kan få härligt fin framgång i kärlek. Stjärnorna talar om kärleksfull lycka för dig. Det kan bli tal om att just du ska få extra gott om pengar. Det är genom extra arbete som du får det bättre. Men spelvinst får du inte nu.

Skorpion
ca 23/10 - 21/11

Nu går det trögt med ditt arbete, vad det beror på vet jag inte, men du bör vara vaksam. Här gäller att passa tider mycket noggrant. Du har behov av att förnya dig i din kärlek, och varför inte fria till din vän igen. Kärleken verkar så bra för dig, och visst får du ett ja.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Nya arbetstider kan det komma att bli tal om på arbetet. Du hör andra klaga, men du verkar nöjd. Det bör passa dig utmärkt bra och din hälsa är stark. Det talas om köp av bostad utomlands och att det kan vara bra för dig. Du avgör helt själv. Obligationer kan ge dig lycka, så önska dig det i gåva.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Glada och trivsamma tongångar får du höra nu. Här bör det bli positivt för dig, och kärleken är på trivsamt humör. Glädjen är din vän, så ta tag i den. Låt ingen bestämma över dig och dina ekonomiska idéer. Men lyssna gärna och le snällt, men gör som du själv vill. Obligationer ska vara ett bra val nu.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Sysslar du med hemarbete så är det du som når bäst resultat. Du är en vinnare, finns det många som tycker - och säger. Du tycks vara frisk och sund. Något som har med en extra inkomst att göra kommer nu till din börs. Har du tänkt spela en liten slant så kan det vara det rätta. Men spela sparsamt.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Nu kan du möta en gammal skolkamrat och det kan tyda på en rolig stund. Men det verkar också kärt för dig, så njut av dagen och kära gamla vänner. Dina pengar räcker till det mesta, men visa i alla fall sparsamhet. Spel verkar inte ge dig någon större vinst så spara spelpengarna till en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0