Horoskop för Torsdagen

Väduren ca 20/3 - 19/4

Ska du resa bort nu så var mycket försiktig och gör vad du ska, men lita inte för mycket på dem du möter. Kärleken är nu inte till din fördel. Det kan bli en riktigt trevlig dag för dig. Här tycks pengarna räcka till mycket, men stjärnorna tror inte att det räcker till vinst i spel.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Barn och sjuka människor - har du med det att göra i jobbet så är du den som får det bäst. Du kan få andras omtanke just för ditt så vänliga sätt. Du kan få höra uppskattande ord om din egen person i dag. Det beror nog på att du är en sådan fin och kär vän, alltid hjälpsam. Kärleken gillar dig.

T
villingarna
ca 21/5 - 20/6

Det talas om att det romantiska ska komma till dig nu. Men trots detta så tror jag inte att kärleken förändras. Men rart ska du ha det i alla fall. Vill någon bjuda dig på fest eller ge dig en gåva så tacka du för det generösa och njut av att spara dina pengar. Vinstchansen i spel är inte stor.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu kan det vara en jobbig tid som du har, men med ditt envisa sätt bör du nog klara den också. Du är verkligen en tillgång för en arbetsgivare. En avundsjuk blick kan du möta, det är en bekant till dig som inte har det lika rart som du i kärlek. Den avundsjukan är inte elak, men var diskret.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu kan du få romantisk inspiration genom någon film som du ser. Du bör få det trivsamt och ha fina vänner hos dig. Dagen är rart romantisk. Det bör vara trivsamt när det gäller ekonomi för dig. Här gör du också inköp och de är rätt att göra. Men spel ger dig inte förbättrad ekonomi.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Den som har blomster runt omkring sig i arbetet är nog den lyckosammaste. Se upp för allergier och snuva. Beröm kommer för ditt så positiva sätt. Pengar ska du ha, men det kan kosta mycket det du gör nu så håll hårt i börsen och avvakta med inköp som inte brådskar. Spel ska du avstå helt.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Television, radio, böcker, tidningar, kommunikationer eller data - får du jobba med det så kan du bli framgångsrik och få lycka. Du har ett friskt sätt. Du bör vara sparsam, för dagen kan ge dig räkningar som är i dyraste laget. Vinstchansen i spel är dålig - nästan obefintlig - så spara.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du får bästa behållningen genom att hålla dig till en sak i taget när det gäller ditt arbete. Bäst är att skynda långsamt, det ger dig god trygghet. Inte mycket ändras för dig i kärlek nu. Det är bäst så och behagligt för dig. Planerar du för en resa till en kär vän så är det rätt att göra.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

En resa är det som ger dig en fin och kärleksfull upplevelse. Nu skiner solen, och kärleken är som bäst för dig. Vill du så njut i kärlekens raraste famn. Att föra kassabok kan vara det som skulle hjälpa dig att få balans på dina slantar. Du bör vara försiktig, och spel borde du undvika. Försök att spara.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Nu kan du känna dig trött i benen, så passa på att vila när du kan. Arbetet bör i alla fall vara tryggt och bra för dig. Här är rutiner det bästa. Trots ditt så positiva sätt tycks det inte bli som du önskat dig i kärleken. Här gäller att lugnt avvakta. Stressa inte i kärlek, utan ta det lugnt.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Någon lågkonjunktur är det inte för dig, utan här kan det tvärtom bli tal om utökad arbetstakt. För din del betyder det en förbättring. Blir du bjuden till fest så kan det bli roligt för dig. Du verkar bli uppskattad och romantiskt uppvaktad nu. Du är en given gäst, så dig älskar man.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Nu är det via posten som du får ett brev som gör dig glad med dess innehåll. Romantiken verkar vara stark hos dig nu, och du får rar romantik. Räkningar kan det vara som du får mest av i posten just nu. I spel syns inte heller någon vinst, så var sparsam. Här gäller att spara är bästa vinst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0