Jag är i stort behov av närhet!

Vet inte vad som har hänt med mig, men jag sitter faktiskt och pluggar och har gjort i flera timmar.. Sen om det inte går så snabbt är ju en annan sak ;) Men framåt går det.. Gjort klart en hel uppgift och nu skriver jag på andra världskriget uppgiften. Kollade nyss på vädret, och gudars vad jag vart på finfint humör när jag såg att det ska bli 14 grader och strålande sol imorgon! Jag kommer vara så lycklig imorgon! Finns inget bättre än bra väder, det underlättar hela mig. Jag känner mig alltid så nykär när solen skiner, även fast jag inte är det! 
Det blir nog en lång löprunda imorgon efter 19.00 -tiden. För vem vill vara instängd på ett gym när vädret är så underbart..
Ni borde tycka lite synd om dig nu, jag vill gå och lägga mig om typ 30 minuter.. Men tror ni jag kan det eller? Neeeeeeeej för jag har tvätten till 23.00.. Varför skulle jag boka denhär tiden för? Helt värdelöst och jag kommer ruttna innan tvätten är klar. Är så rastlös och vill ha sällskap! Känner mig alldeles för ensam ikväll.. inte alls roligt..
Är i stort behov av närhet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0